- Turşulaşmış (mayalanmış) yiyecekler hazmı kolaylaştırır.
- Turşulaşmış gıdalar bağırsaktaki bakteri dengesini düzenler.
- Çiğ ve turşulaşmış yiyeceklerin enzimleri daha fazladır.
- Gıdaları turşulaştırmak (mayalamak) vitamin içeriğini arttırır.
- Turşulaşmış gıdalar, yemeklerden aldığımız besinleri daha iyi özümsememizi sağlar.
- Turşulaşmış yiyecekleri daha uzun süre saklayabiliriz.
- Turşulaşmış yiyecekler, tazelerine kıyasla içerik ve çeşit olarak daha uygun fiyatlara alınabilinir.
- Turşulaşmış gıdaların ıtırı (aroması) daha zengindir.
Adres
GEMİÇ KÖYÜ, ORHANGAZİ, 16825,
BURSA, TÜRKİYE