Küçük bir kasede yoğurt, kapari, turşu ve bir tutam tuzu birlikte çırpın.
Küçük bir kasede yoğurt, kapari, turşu ve bir tutam tuzu birlikte çırpın.
Limon suyu, turşu suyu ve birkaç tur taze çekilmiş karabiberi ekleyin ve karışım homojen hale gelene kadar çırpmaya devam edin.
3/4 su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı Berrak Kapari Turşusu
2 yemek kaşığı doğranmış Berrak Salatalık Turşusu
Tuz ve taze çekilmiş karabiber
2 yemek kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı turşu suyu
Küçük bir kasede yoğurt, kapari, turşu ve bir tutam tuzu birlikte çırpın.
Limon suyu, turşu suyu ve birkaç tur taze çekilmiş karabiberi ekleyin ve karışım homojen hale gelene kadar çırpmaya devam edin.