Patatesleri iyice yıkayın.
Patatesleri iyice yıkayın.
Yıkadığınız patatesleri kabuklarıyla birlikte haşlayın.
Haşlanan patatesleri kabuklarını soymadan yaklaşık 2 cm kalınlığında dilimleyin.
Patates hariç tüm malzemeleri orta boy bir kapta birleştirin ve tuz, karabiberle tatlandırın.
Sıcak patatesleri geniş bir kaseye koyun, karışımı patateslerin üzerine dökün ve iyice karıştırın.
Damak zevkinize göre isterseniz tuz ve karabiber ekleyin ve servis yapın.
Yaklaşık 2 kg patates
1 buçuk su bardağı mayonez
4 yemek kaşığı hardal
2 yemek kaşığı limon suyu
1 büyük olgun domates (çekirdeği çıkarılmış ve doğranmış)
2 yemek kaşığı ince doğranmış taze kişniş
3 adet ince doğranmış taze soğan
1 orta boy ince doğranmış kırmızı soğan
Yarım çay kaşığı kırmızı biber
Dilediğiniz kadar, ince doğranmış Berrak Sarımsak Turşusu
Tuz, karabiber
Patatesleri iyice yıkayın.
Yıkadığınız patatesleri kabuklarıyla birlikte haşlayın.
Haşlanan patatesleri kabuklarını soymadan yaklaşık 2 cm kalınlığında dilimleyin.
Patates hariç tüm malzemeleri orta boy bir kapta birleştirin ve tuz, karabiberle tatlandırın.
Sıcak patatesleri geniş bir kaseye koyun, karışımı patateslerin üzerine dökün ve iyice karıştırın.
Damak zevkinize göre isterseniz tuz ve karabiber ekleyin ve servis yapın.