Skip to main content
Közlenmiş Kırmızı Biberli Humus Tarifi

Közlenmiş Kırmızı Biberli Humus Tarifi

Orta Doğu mutfağının yıldızı humus, Berrak Közlenmiş Kırmızı Biber'in çok sevilen tadı, kokusu ve dokusu ile birleşerek tam bir lezzet şölenine dönüşüyor. Mezelerin yıldızı olan bu humus tarifimiz ile sofranızı zenginleştirmeye hazır mısınız?... Geleneksel lezzeti modern bir dokunuşla yeniden tanımlayan Közlenmiş Kırmızı Biberli Humus’un tadı, özellikle közden gelen eşsiz aroma ile zenginleşiyor. Hem ana yemeklerin yanında mükemmel bir tamamlayıcı olarak hem de özel günlerinizde başrol oyuncusu bir meze olarak tercih edebilirsiniz. Misafirlerinizin bu özgün lezzeti unutamayacağına eminiz!

Malzemeler:

  • (Bu ürün tursu.com.tr’de bulunur.)

Yapılışı:

Bir tencereye nohutu alın ve çok az karbonat ekleyerek haşlayın.

Sarımsak ve limon suyunu doğrayıcıya koyun, Berrak Közlenmiş Kırmızı Biber, kimyon, tahin ve Berrak Sızma Zeytinyağı’nı ekleyip karıştırın.

Nohutu, haşlanmış nohutun suyunu, tuzu ve karabiberi ekledikten sonra tekrar doğrayıcıdan geçirin.

Hazır olan humusu bir tabağa alın, üzerini Berrak Közlenmiş Biber ve nane, maydanoz gibi yeşilliklerle süsleyerek servis edin.

Bu tarifte kullanılan ürünlerimiz:

'); newWin.document.close(); newWin.print(); }