Patatesi iyice yıkayıp iyice kurulayın.
Kumpirin bu kadar kolay ve lezzetli bir versiyonunu daha önce tatmadıysanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Sadece üç malzemeyle, sokak lezzetini evde yaşamanızı sağlayacak bu kumpir çeşidini, Berrak Dobipa Kahvaltılık Ezme'nin benzersiz tadıyla taçlandırıyoruz.... Basit malzemelerle hazırlanan bu kumpir, Berrak Dobipa Kahvaltılık Ezme'nin doyumsuz lezzetiyle birleşerek öğünlerinizin yıldızı olmaya aday. Afiyet olsun!
Patatesi iyice yıkayıp iyice kurulayın.
Birkaç yerinden kürdanla delikler açın ve yağlı kâğıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
200 dereceye ayarlı fırında 80-90 dakika kadar pişirin.
Fırından alın. İçini açarak kaşıkla havalandırdıktan sonra rendelenmiş peynirin yarısını ekleyip karıştırın.
Berrak Dobipa Kahvaltılık Sosu da ekleyin. En son kalan peyniri serpin, sıcak fırında birkaç dakika kadar peynirler eriyinceye kadar beklettikten sonra servis yapın.
Kumpirin bu kadar kolay ve lezzetli bir versiyonunu daha önce tatmadıysanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Sadece üç malzemeyle, sokak lezzetini evde yaşamanızı sağlayacak bu kumpir çeşidini, Berrak Dobipa Kahvaltılık Ezme’nin benzersiz tadıyla taçlandırıyoruz.
Basit malzemelerle hazırlanan bu kumpir, Berrak Dobipa Kahvaltılık Ezme’nin doyumsuz lezzetiyle birleşerek öğünlerinizin yıldızı olmaya aday. Afiyet olsun!
1 adet büyük boy patates
2 yemek kaşığı Berrak Dobipa Kahvaltılık Ezme
1-2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Patatesi iyice yıkayıp iyice kurulayın.
Birkaç yerinden kürdanla delikler açın ve yağlı kâğıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
200 dereceye ayarlı fırında 80-90 dakika kadar pişirin.
Fırından alın. İçini açarak kaşıkla havalandırdıktan sonra rendelenmiş peynirin yarısını ekleyip karıştırın.
Berrak Dobipa Kahvaltılık Sosu da ekleyin. En son kalan peyniri serpin, sıcak fırında birkaç dakika kadar peynirler eriyinceye kadar beklettikten sonra servis yapın.