Küçük bir kasede zeytinyağı, balsamik sirke, sarımsak, tuz ve karabiberi karıştırın. Bir kenara ayırın.
Küçük bir kasede zeytinyağı, balsamik sirke, sarımsak, tuz ve karabiberi karıştırın. Bir kenara ayırın.
Berrak marka közlenmiş biberleri süzün. Biberleri dörde bölün ve kabuklarını ve çekirdeklerini çıkarın. Biberleri bir kaseye koyun ve yağ ve sirke karışımını üzerine dökün. Kaparileri ekleyin. Plastik film ile örtün ve tatların harmanlanması için birkaç saat buzdolabında bekletin.
Sandviçleri hazırlamak için, sandviç ekmeğinin alt yarısına keçi peynirini sürün. Bir kat biber ve ardından bir kat fesleğen yaprağı ekleyin. Soğanları halka halka ayırın ve üzerine yayın. Tuz ve karabiber serpin. Sandviç ekmeğinin üst yarısını kapatın ve sandviçleri bireysel porsiyonlar halinde kesin.
4 büyük kırmızı Berrak Közlenmiş Biber
2 yemek kaşığı Berrak Zeytinyağı
1 yemek kaşığı balzamik sirke
2 diş sarımsak, ince doğranmış
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber
2 yemek kaşığı Berrak Kapari Turşusu
1 büyük sandviç ekmeği, yatay olarak ikiye kesilmiş
1 (300 gram) sarımsak ve otlu ya da sade keçi peyniri, oda sıcaklığında
8-10 büyük fesleğen yaprağı
3 ince dilim kırmızı soğan
Küçük bir kasede zeytinyağı, balsamik sirke, sarımsak, tuz ve karabiberi karıştırın. Bir kenara ayırın.
Berrak marka közlenmiş biberleri süzün. Biberleri dörde bölün ve kabuklarını ve çekirdeklerini çıkarın. Biberleri bir kaseye koyun ve yağ ve sirke karışımını üzerine dökün. Kaparileri ekleyin. Plastik film ile örtün ve tatların harmanlanması için birkaç saat buzdolabında bekletin.
Sandviçleri hazırlamak için, sandviç ekmeğinin alt yarısına keçi peynirini sürün. Bir kat biber ve ardından bir kat fesleğen yaprağı ekleyin. Soğanları halka halka ayırın ve üzerine yayın. Tuz ve karabiber serpin. Sandviç ekmeğinin üst yarısını kapatın ve sandviçleri bireysel porsiyonlar halinde kesin.