Salatalık turşularını uzunlamasına yarıya bölün. Bir kağıt havlu yardımıyla suyunu çektirin.Bir kasenin içinde süt, un ve karabiberi karışıncaya dek iyice çırpın. Yayvan bir tabak içerisine de ekmek kırıntılarını ve galeta ununu karıştırıp kenara ayırın.Dilimlediğiniz turşuları sütlü karışıma batırın. Ardından da ekmek kırıntılarının olduğu kabın içinde yuvarlayın. Turşuların karışıma iyice bulandığına emin olun.Sıvıyağı hafifçe derin bir tavaya alın ve yağınız yeterince kızınca ekmek kırıntısıyla kapladığınız turşuları yağın içerisine atın.Tüm turşuları kızarttıktan sonra fazla yağını almak için kağıt bir havlunun üzerine alın ve sonrasında servis edin. Afiyet olsun.