Limon suyu, zeytinyağı, karabiber ve tuzu karıştırarak bir sos hazırlayın. Bu sosu bir köşede bekletin.
Gurme lezzetleri evinize taşımak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Somonlu Kaparili Atıştırmalık, hem göz dolduran sunumu hem de damakları şenlendiren lezzetiyle sofralarınıza şıklık katacak bir tarif. Taze somonun hafif tuzlu ve zengin aroması, kaparinin kendine özgü ekşi ve ferahlatıcı tadıyla buluşarak benzersiz bir uyum yakalıyor. Özel davetlerden günlük atıştırmalıklara kadar geniş bir yelpazede servis edilebilecek bu tarif, hazırlama kolaylığıyla da mutfakta zaman kazanmanızı sağlıyor. Hem sağlıklı hem de sofistike bir atıştırmalık arayanlar için ideal olan Somonlu Kaparili Atıştırmalık, misafirlerinizi etkilemenin en lezzetli yolu olacak. Bu zarif ve pratik tarifi keşfetmeye ne dersiniz?
Limon suyu, zeytinyağı, karabiber ve tuzu karıştırarak bir sos hazırlayın. Bu sosu bir köşede bekletin.
Tost ekmeklerini üçgen şeklinde kesin ve tost ekmeklerinin üzerine labne sürün.
Üzerine somon filetolarını yerleştirin. Filetoların üzerine Berrak Kapari Turşusu'nu serpiştirin.
Hazırladığınız sosu somon filetolarının üzerine dökün.
Gurme lezzetleri evinize taşımak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Somonlu Kaparili Atıştırmalık, hem göz dolduran sunumu hem de damakları şenlendiren lezzetiyle sofralarınıza şıklık katacak bir tarif. Taze somonun hafif tuzlu ve zengin aroması, kaparinin kendine özgü ekşi ve ferahlatıcı tadıyla buluşarak benzersiz bir uyum yakalıyor. Özel davetlerden günlük atıştırmalıklara kadar geniş bir yelpazede servis edilebilecek bu tarif, hazırlama kolaylığıyla da mutfakta zaman kazanmanızı sağlıyor. Hem sağlıklı hem de sofistike bir atıştırmalık arayanlar için ideal olan Somonlu Kaparili Atıştırmalık, misafirlerinizi etkilemenin en lezzetli yolu olacak. Bu zarif ve pratik tarifi keşfetmeye ne dersiniz?
2 adet somon fileto
Tost ekmeği
Labne
1 yemek kaşığı Berrak Kapari Turşusu
Zeytinyağı
Karabiber
Tuz
Yarım limon suyu
Limon suyu, zeytinyağı, karabiber ve tuzu karıştırarak bir sos hazırlayın. Bu sosu bir köşede bekletin.
Tost ekmeklerini üçgen şeklinde kesin ve tost ekmeklerinin üzerine labne sürün.
Üzerine somon filetolarını yerleştirin. Filetoların üzerine Berrak Kapari Turşusu'nu serpiştirin.
Hazırladığınız sosu somon filetolarının üzerine dökün.