Adres
GEMİÇ MAHALLESİ HARMANLAR MEVKİİ
NO:179 MERKEZ, ORHANGAZİ, BURSA, TÜRKİYE
Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz bu pratik ve lezzetli köz biberli crecenteler, avokado
ve krema fraiche ile zenginleşiyor, sofralarınızı şenlendiriyor.
Ekmek hamurunu 30 gr'lık bezelere ayırın ve unlanmış bir tezgahta yuvarlayın.
Yapışmaz tavada zeytinyağını yüksek ateşte ısıtın. Merdane ile açtığınız hamuru tavaya yerleştirin ve her iki tarafını 20 saniye pişirin. Hamura pişirirken birkaç delik açmayı unutmayın.
Tavadan alıp servis tabağına yerleştirin. Üzerine dilimlenmiş köz biber, küp doğranmış avokado ve bir miktar krema ekleyin.
Limon suyu ve zeytinyağını gezdirin. Son olarak bebek tere ile süsleyin. Afiyet olsun.
Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz bu pratik ve lezzetli köz biberli crecenteler, avokado ve krema fraiche ile zenginleşiyor, sofralarınızı şenlendiriyor.
2 minik ekmek hamuru
1 olgun avokado
Berrak közlenmiş biber
1 yemek kaşığı krema
Bebek tere (süsleme için)
½ limon suyu
Ekmek hamurunu 30 gr'lık bezelere ayırın ve unlanmış bir tezgahta yuvarlayın.
Yapışmaz tavada zeytinyağını yüksek ateşte ısıtın. Merdane ile açtığınız hamuru tavaya yerleştirin ve her iki tarafını 20 saniye pişirin. Hamura pişirirken birkaç delik açmayı unutmayın.
Tavadan alıp servis tabağına yerleştirin. Üzerine dilimlenmiş köz biber, küp doğranmış avokado ve bir miktar krema ekleyin.
Limon suyu ve zeytinyağını gezdirin. Son olarak bebek tere ile süsleyin. Afiyet olsun.