Adres
GEMİÇ MAHALLESİ HARMANLAR MEVKİİ
NO:179 MERKEZ, ORHANGAZİ, BURSA, TÜRKİYE
Denizin taptaze lezzetini, Berrak Kapari Turşusu ve Az Tuzlu Salatalık Turşusu'nun eşsiz dokunuşuyla taçlandırın. Somon filetonun sarımsak, nane ve zeytinyağıyla harmanlandığı bu tarif, deniz ürünleri severler için vazgeçilmez olacak. ... Bu somon fileto, taze nane ve dereotunun ferahlığıyla zenginleştirilmiş olup, Berrak Kapari Turşusu ve Az Tuzlu Salatalık Turşusu'nun lezzetiyle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Sağlıklı ve lezzetli bir öğün için mükemmel bir seçenek. Afiyet olsun!
Sarımsakları havanda ezin. Kıyılmış nane, bir tutam tuz, zeytinyağı ve taze çekilmiş karabiber ekleyip sosunu hazırlayın.
Bu sosu somon filetolara ekleyip güzelce karıştırın.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Filetoların derisi alta gelecek şekilde yerleştirin. Önceden ısıtılmış 190 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.
Bu arada üzeri için Berrak Kapari Turşusu ve Berrak Az Tuzlu Salatalık Turşusu’nu ince ince kıyıp harmanlayın. Hardalı ve ince kıyılmış dereotunu da ekleyip karıştırın. Sosunuz hazır.
Somon dilimleri pişince fırından alıp servis tabağına aktarın. Üzerine hazırladığınız hardallı turşu karışımından serpin. Bekletmeden servis yapın.
Denizin taptaze lezzetini, Berrak Kapari Turşusu ve Az Tuzlu Salatalık Turşusu’nun eşsiz dokunuşuyla taçlandırın. Somon filetonun sarımsak, nane ve zeytinyağıyla harmanlandığı bu tarif, deniz ürünleri severler için vazgeçilmez olacak.
Bu somon fileto, taze nane ve dereotunun ferahlığıyla zenginleştirilmiş olup, Berrak Kapari Turşusu ve Az Tuzlu Salatalık Turşusu’nun lezzetiyle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Sağlıklı ve lezzetli bir öğün için mükemmel bir seçenek. Afiyet olsun!
2 dilim somon
2 diş sarımsak
2 tatlı kaşığı Berrak Sızma Zeytinyağı
Yarım çay kaşığı taze çekilmiş karabiber
5 yaprak taze nane, kıyılmış
2 yemek kaşığı Berrak Kapari Turşusu
3-4 adet Berrak Az Tuzlu Salatalık Turşusu
1 tatlı kaşığı hardal
2 dal dereotu, ince kıyılmış
Sarımsakları havanda ezin. Kıyılmış nane, bir tutam tuz, zeytinyağı ve taze çekilmiş karabiber ekleyip sosunu hazırlayın.
Bu sosu somon filetolara ekleyip güzelce karıştırın.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Filetoların derisi alta gelecek şekilde yerleştirin. Önceden ısıtılmış 190 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.
Bu arada üzeri için Berrak Kapari Turşusu ve Berrak Az Tuzlu Salatalık Turşusu’nu ince ince kıyıp harmanlayın. Hardalı ve ince kıyılmış dereotunu da ekleyip karıştırın. Sosunuz hazır.
Somon dilimleri pişince fırından alıp servis tabağına aktarın. Üzerine hazırladığınız hardallı turşu karışımından serpin. Bekletmeden servis yapın.