Tencereyi ocağın üzerine alın. Tencere iyice ısınınca zar şeklinde doğradığınız etleri ekleyin.
Klasik et sote tarifine, Berrak Gümüş Soğan Turşusu'nun benzersiz lezzetiyle farklı bir yorum kazandırın. Tercihen bonfileden hazırlanan etin, aromatik biberlerle ve kimyonla buluştuğu bu tarif, her damak zevkine hitap edecek.... Bu et sote, Berrak Gümüş Soğan Turşusu'nun tatlımsı ve ekşi notalarıyla bir sonraki favori yemeğiniz olabilir. Kimyonun etkileyici aromasıyla zenginleşen bu yemeği sıcak servis ederken, yanında da Berrak Gümüş Soğan Turşusu ikram etmeyi unutmayın. Afiyet olsun!
Tencereyi ocağın üzerine alın. Tencere iyice ısınınca zar şeklinde doğradığınız etleri ekleyin.
Etler suyunu salıp hafif çekince ince doğranmış soğan ile tereyağını ekleyin. Sürekli karıştırarak 10 dakika pişirin.
Biberleri, Berrak Gümüş Soğan Turşusu’nu, kimyonu ve tereyağını ekleyip ateşi yükseltin. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın.
Et soteyi dilerseniz pirinç pilavı eşliğinde servis yapın.
Klasik et sote tarifine, Berrak Gümüş Soğan Turşusu’nun benzersiz lezzetiyle farklı bir yorum kazandırın. Tercihen bonfileden hazırlanan etin, aromatik biberlerle ve kimyonla buluştuğu bu tarif, her damak zevkine hitap edecek.
Bu et sote, Berrak Gümüş Soğan Turşusu’nun tatlımsı ve ekşi notalarıyla bir sonraki favori yemeğiniz olabilir. Kimyonun etkileyici aromasıyla zenginleşen bu yemeği sıcak servis ederken, yanında da Berrak Gümüş Soğan Turşusu ikram etmeyi unutmayın. Afiyet olsun!
10-12 adet Berrak Gümüş Soğan Turşusu
500 g dana eti, tercihen bonfile
1 adet soğan, ince kıyılmış
2 yemek kaşığı tereyağı
1 adet renkli dolmalık biber (sarı Kaliforniya biberi)
1 adet kapya biber
1 çay kaşığı kimyon
Tencereyi ocağın üzerine alın. Tencere iyice ısınınca zar şeklinde doğradığınız etleri ekleyin.
Etler suyunu salıp hafif çekince ince doğranmış soğan ile tereyağını ekleyin. Sürekli karıştırarak 10 dakika pişirin.
Biberleri, Berrak Gümüş Soğan Turşusu’nu, kimyonu ve tereyağını ekleyip ateşi yükseltin. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın.
Et soteyi dilerseniz pirinç pilavı eşliğinde servis yapın.