Labne peynirini servis tabağına alın ve kaşığın arkasıyla şekillendirin.
Akdeniz mutfağının lezzetlerinden biri olan labne, Berrak'ın taze yeşil zeytinleri ve güneşte kurutulmuş domatesleriyle buluşuyor. Bu eşsiz tarif hem göz alıcı sunumuyla hem de damak çatlatan lezzetiyle sofralarınızın yıldızı olacak.... Berrak'ın taze, leziz ve kaliteli ürünleriyle hazırlanan Kurutulmuş Domatesli Zeytinli Labne tarifi, her lokmasında Akdeniz’i sofralarınıza getirirken, lezzetiyle tüm konuklarınızın aklında kalacak. Afiyet olsun!
Labne peynirini servis tabağına alın ve kaşığın arkasıyla şekillendirin.
Yeşil zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın ve arzunuza göre dilimleyin.
Berrak Güneşte Kurutulmuş Domatesi irili ufaklı doğrayın.
Doğradığınız zeytinleri ve kurutulmuş domatesleri labnenin üzerine serpiştirin.
Zeytinyağının içine pul biber ekleyip, rengi ve kokusu çıkıncaya kadar kısık ateşte ısıtın.
Hazırladığınız biberli zeytinyağını tüm malzemelerin üzerinde gezdirin.
Bu nefis tarifi taze veya kızarmış ekmek ya da kraker ile servis edebilirsiniz.
Akdeniz mutfağının lezzetlerinden biri olan labne, Berrak’ın taze yeşil zeytinleri ve güneşte kurutulmuş domatesleriyle buluşuyor. Bu eşsiz tarif hem göz alıcı sunumuyla hem de damak çatlatan lezzetiyle sofralarınızın yıldızı olacak.
Berrak’ın taze, leziz ve kaliteli ürünleriyle hazırlanan Kurutulmuş Domatesli Zeytinli Labne tarifi, her lokmasında Akdeniz’i sofralarınıza getirirken, lezzetiyle tüm konuklarınızın aklında kalacak. Afiyet olsun!
200 gr labne peyniri
10-15 adet Berrak Kokteyl Yeşil Zeytin
5-7 adet Berrak Güneşte Kurutulmuş Domates
2 yemek kaşığı Berrak Sızma Zeytinyağı
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik veya çiya tohumu (Süslemek için isteğe bağlı)
Tuz (isteğe bağlı)
Labne peynirini servis tabağına alın ve kaşığın arkasıyla şekillendirin.
Yeşil zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın ve arzunuza göre dilimleyin.
Berrak Güneşte Kurutulmuş Domatesi irili ufaklı doğrayın.
Doğradığınız zeytinleri ve kurutulmuş domatesleri labnenin üzerine serpiştirin.
Zeytinyağının içine pul biber ekleyip, rengi ve kokusu çıkıncaya kadar kısık ateşte ısıtın.
Hazırladığınız biberli zeytinyağını tüm malzemelerin üzerinde gezdirin.
Bu nefis tarifi taze veya kızarmış ekmek ya da kraker ile servis edebilirsiniz.