Adres
GEMİÇ KÖYÜ, ORHANGAZİ, 16825,
BURSA, TÜRKİYE
Denizin en lezzetlisi ton balığı, Akdeniz'in simgesi yeşil zeytinler ve İtalya'nın klasikleri arasında yer alan penne makarna bir araya geldi, her lokmasında Akdeniz esintileri hissedeceğiniz bu nefis tarif ortaya çıktı! ... Bu enfes Akdeniz esintili penne makarna tarifi hem hafif hem de oldukça lezzetli. Berrak'ın kaliteli ürünleriyle hazırlanan bu benzersiz yemek ile mutfakta yaratıcılığınızı konuşturarak hem ailenizi hem de misafirlerinizi şaşırtacaksınız. Sofralarınızda unutulmaz bir iz bırakacak olan bu makarnayı denemeden geçmeyin. Afiyet olsun.
Patatesleri ve havuçları iyice yıkayıp kabuklarını soyun. Küp şeklinde doğrayın ve haşlayın.
Dondurulmuş veya taze bezelye kullanacaksanız aynı zamanda bezelyeyi de haşlayın. Konserve bezelye kullanacaksanız haşlama aşamasını atlayın.
Berrak Salatalık Turşularını küp şeklinde doğrayın.
Büyük bir karıştırma kasesinde haşlanmış patates, havuç, bezelye ve turşuları karıştırın.
Mayonezi ve yoğurdu ayrı bir kapta çırparak karışımın üzerine ekleyin.
Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Buzdolabında en az 1 saat dinlendirip servis tabağına alın ve dereotu vb. otlarla dilediğiniz şekilde süsleyin.
Denizin en lezzetlisi ton balığı, Akdeniz’in simgesi yeşil zeytinler ve İtalya’nın klasikleri arasında yer alan penne makarna bir araya geldi, her lokmasında Akdeniz esintileri hissedeceğiniz bu nefis tarif ortaya çıktı!
Bu enfes Akdeniz esintili penne makarna tarifi hem hafif hem de oldukça lezzetli. Berrak’ın kaliteli ürünleriyle hazırlanan bu benzersiz yemek ile mutfakta yaratıcılığınızı konuşturarak hem ailenizi hem de misafirlerinizi şaşırtacaksınız. Sofralarınızda unutulmaz bir iz bırakacak olan bu makarnayı denemeden geçmeyin. Afiyet olsun.
250 gr penne makarna
1 kutu ton balığı (yağsız, doğranmış)
15-20 adet Berrak Kokteyl Yeşil Zeytin
3 yemek kaşığı Berrak Sızma Zeytinyağı
2 diş sarımsak (ince doğranmış)
1 çay kaşığı kekik
Yarım çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
Tuz
Karabiber
Patatesleri ve havuçları iyice yıkayıp kabuklarını soyun. Küp şeklinde doğrayın ve haşlayın.
Dondurulmuş veya taze bezelye kullanacaksanız aynı zamanda bezelyeyi de haşlayın. Konserve bezelye kullanacaksanız haşlama aşamasını atlayın.
Berrak Salatalık Turşularını küp şeklinde doğrayın.
Büyük bir karıştırma kasesinde haşlanmış patates, havuç, bezelye ve turşuları karıştırın.
Mayonezi ve yoğurdu ayrı bir kapta çırparak karışımın üzerine ekleyin.
Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Buzdolabında en az 1 saat dinlendirip servis tabağına alın ve dereotu vb. otlarla dilediğiniz şekilde süsleyin.