Hellim peynirini yağsız olarak ızgarada birkaç dakika kadar kızartın.
Berrak'ın dillere destan kahvaltılık ezmelerinden Acılı Dobipa’sı, bu tarifte Kıbrıs’ın geleneksel peyniri hellim ile buluşuyor. Hellimin tuzlu yapısı ve Dobipa'nın taze sebzeli lezzeti birleşince damakta unutulmaz bir tat bırakacak.... Hellimli Acılı Dobipa servisini yaparken, üzerine ince kıyılmış maydanoz serpiştirerek hem renk katabilir hem de lezzetine lezzet katabilirsiniz. Kahvaltı sofralarınıza veya atıştırmalıklarınıza yeni bir alternatif katmak için ideal. Afiyet olsun!
Hellim peynirini yağsız olarak ızgarada birkaç dakika kadar kızartın.
Tereyağını tavada eritip Dobipa Kahvaltılık Acılı Ezme’yi karıştırın.
Izgarada pişirdiğiniz hellim peynirini ekleyin. Üzerine kıyılmış maydanoz ekleyip bekletmeden hemen servis yapın
Berrak’ın dillere destan kahvaltılık ezmelerinden Acılı Dobipa’sı, bu tarifte Kıbrıs’ın geleneksel peyniri hellim ile buluşuyor. Hellimin tuzlu yapısı ve Dobipa’nın taze sebzeli lezzeti birleşince damakta unutulmaz bir tat bırakacak.
Hellimli Acılı Dobipa servisini yaparken, üzerine ince kıyılmış maydanoz serpiştirerek hem renk katabilir hem de lezzetine lezzet katabilirsiniz. Kahvaltı sofralarınıza veya atıştırmalıklarınıza yeni bir alternatif katmak için ideal. Afiyet olsun!
1 kavanoz Berrak Acılı Dobipa
4 dilim hellim peyniri
1 tatlı kaşığı tereyağı
Birkaç dal maydanoz
Hellim peynirini yağsız olarak ızgarada birkaç dakika kadar kızartın.
Tereyağını tavada eritip Dobipa Kahvaltılık Acılı Ezme’yi karıştırın.
Izgarada pişirdiğiniz hellim peynirini ekleyin. Üzerine kıyılmış maydanoz ekleyip bekletmeden hemen servis yapın