Skip to main content
Hellimli Acılı Dobipa Tarifi

Hellimli Acılı Dobipa Tarifi

Berrak'ın dillere destan kahvaltılık ezmelerinden Acılı Dobipa’sı, bu tarifte Kıbrıs’ın geleneksel peyniri hellim ile buluşuyor. Hellimin tuzlu yapısı ve Dobipa'nın taze sebzeli lezzeti birleşince damakta unutulmaz bir tat bırakacak.... Hellimli Acılı Dobipa servisini yaparken, üzerine ince kıyılmış maydanoz serpiştirerek hem renk katabilir hem de lezzetine lezzet katabilirsiniz. Kahvaltı sofralarınıza veya atıştırmalıklarınıza yeni bir alternatif katmak için ideal. Afiyet olsun!

Malzemeler:

  • (Bu ürün tursu.com.tr’de bulunur.)

Yapılışı:

Hellim peynirini yağsız olarak ızgarada birkaç dakika kadar kızartın.

Tereyağını tavada eritip Dobipa Kahvaltılık Acılı Ezme’yi karıştırın.

Izgarada pişirdiğiniz hellim peynirini ekleyin. Üzerine kıyılmış maydanoz ekleyip bekletmeden hemen servis yapın

'); newWin.document.close(); newWin.print(); }