Ana içeriğe atla
Otlu ve Acılı Dobipa Omlet Tarifi

Otlu ve Acılı Dobipa Omlet Tarifi

Geleneksel omlet tarifini, Berrak Dobipa Acılı Kahvaltılık Ezme'nin benzersiz lezzetiyle yeniden keşfedin. Taptaze otların yumuşak omlet dokusuyla birleşimi, kahvaltılarınızı bir üst seviyeye taşıyacak. ... Bu omleti hazırlarken, Berrak Sızma Zeytinyağı'nın lezzetinden ve taptaze otların aromasından en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Enerjik bir güne başlangıç yapmak için mükemmel bir seçenek. Afiyet olsun!

Malzemeler:

  • (Bu ürün tursu.com.tr’de bulunur.)

Yapılışı:

Zeytinyağını tavada ısıtıp dilimlenmiş mantarları sote edin. Berrak Dobipa Acılı Kahvaltılık Ezme’yi ekleyip ocaktan alın.

Kıyılmış otları, çırpılmış yumurtaları bir kâsede iyice karıştırın.

Tereyağını omleti pişireceğiniz tavada eritip otlu yumurtalı karışımı dökün. Orta-kısık ateşte pişirmeye başlayın.

Omlet pişince yarısına mantarlı acılı kahvaltılık ezmeli karışımı yayıp üzerine rendelenmiş peyniri serpin ve ikiye katlayın. 1-2 dakika sonra ocaktan alın, bekletmeden servis yapın.